Bokstavsomvandling

Konvertera bokstäver i texter till stora och små bokstäver

menu_open
Lämna en kommentar
refresh
Kommentarer
Inga kommentarer har gjorts ännu

Konvertera till stora bokstäver

Du kan enkelt konvertera små bokstäver till stora bokstäver i texter med processen för att konvertera till stora bokstäver. Klistra in din text i skrivområdet och klicka på knappen Stora bokstäver.

Konvertera till små bokstäver

Du kan enkelt konvertera stora bokstäver till små bokstäver i texter med processen för att konvertera till små bokstäver. Klistra in din text i skrivområdet och klicka på knappen Små bokstäver.

Bokstavsomvandling i satsformat

Du kan konvertera stora bokstäver till satsformat i den text du skriver. Denna process kommer att tillämpa förstorande av stora bokstäver med hänsyn till styckesstart och skiljetecken.

Förstora första bokstaven i varje ord

Med det kostnadsfria bokstavskonverteringsverktyget kan du tillämpa operationen för att förstora de första bokstäverna i alla ord i den inmatade texten. Ange bara text i textområdet och klicka på knappen Stora bokstäver.

Blandad bokstavskonvertering

Med den här metoden kan du tillämpa bokstavskonvertering i inmatade meningar baserat på ett binärt eller udda antal bokstäver. Till exempel, i det binära ordet, kommer bokstavskonverteringen "blandad" att ändras till "bLaNda". I omvänd ordning kommer det att ändras till "BlaNdA". Ange texten och klicka sedan på knappen Blanda för att tillämpa den här metoden.

Kostnadsfritt bokstavskonverteringsverktyg

Med det kostnadsfria online-bokstavskonverteringsverktyget Karcode kan du snabbt och enkelt konvertera bokstäverna i dina texter till stora eller små bokstäver.

Konvertera bokstäver med VERKTYG till stora och små bokstäver

Konvertera små bokstäver till stora bokstäver och stora bokstäver till små bokstäver med konverteringsverktyget. Konvertera stora eller små bokstäver med online-teckenkonvertering.

word counter sayac