Letterconversie

Converteer letters in teksten naar hoofdletters en kleine letters

menu_open
Laat een reactie achter
refresh
Reacties
Er zijn nog geen opmerkingen gemaakt

Converteer naar hoofdletters

U kunt eenvoudig kleine letters in tekst converteren naar hoofdletters met het proces van conversie naar hoofdletters. Plak gewoon uw tekst in het schrijfgebied en klik op de knop met hoofdletters.

Converteer naar kleine letters

U kunt eenvoudig hoofdletters in tekst converteren naar kleine letters met het proces van conversie naar kleine letters. Plak gewoon uw tekst in het schrijfgebied en klik op de knop met kleine letters.

Letterconversie in zinsformaat

U kunt hoofdletters converteren naar zinsformaat in de tekst die u typt. Dit proces past de toename van hoofdletters toe, rekening houdend met het begin van de alinea en interpunctie.

Verhoog de eerste letter van elk woord

Met de gratis letterconversietool kunt u de bewerking toepassen om de eerste letters van alle woorden in de ingevoerde tekst te vergroten. Typ gewoon de tekst in het tekstgebied en klik op de knop met hoofdletters.

Gemengde letterconversie

Met deze methode kunt u de bewerking voor letterconversie toepassen in ingevoerde zinnen op basis van een binair of oneven aantal letters. Bijvoorbeeld in een binair woord zal de letterconversiebewerking "gemengd" worden gewijzigd in "mEnGeLd". Omgekeerd zal het worden gewijzigd in "MEsEnGeLd". Voer de tekst in en klik vervolgens op de gemengde knop om deze methode toe te passen.

Gratis letterconversietool

Met de gratis online letterconversietool Karcode kunt u snel en gemakkelijk de letters in uw teksten converteren naar hoofdletters of kleine letters.

Converteer letters met het GEREEDSCHAP naar hoofdletters en kleine letters

Converteer kleine letters naar hoofdletters en hoofdletters naar kleine letters met de conversietool. Converteer hoofdletters of kleine letters met online tekensomzetting.

word counter sayac