Μετατροπή γραμμάτων

Μετατρέψτε γράμματα σε κείμενα σε κεφαλαία και πεζά γράμματα

menu_open
Αφήστε ένα σχόλιο
refresh
Σχόλια
Δεν έχουν γίνει ακόμα σχόλια

Μετατρέψτε σε κεφαλαία γράμματα

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε πεζά γράμματα σε κεφαλαία γράμματα σε κείμενα με τη διαδικασία μετατροπής σε κεφαλαία γράμματα. Απλώς επικολλήστε το κείμενό σας στην περιοχή σύνταξης και κάντε κλικ στο κουμπί κεφαλαίων γραμμάτων.

Μετατρέψτε σε πεζά γράμματα

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε κεφαλαία γράμματα σε πεζά γράμματα σε κείμενα με τη διαδικασία μετατροπής σε πεζά γράμματα. Απλώς επικολλήστε το κείμενό σας στην περιοχή σύνταξης και κάντε κλικ στο κουμπί πεζών γραμμάτων.

Μετατροπή γραμμάτων στη μορφή πρότασης

Μπορείτε να μετατρέψετε κεφαλαία γράμματα στη μορφή πρότασης στο κείμενο που πληκτρολογείτε. Αυτή η διαδικασία θα εφαρμόσει την αύξηση των κεφαλαίων γραμμάτων, λαμβάνοντας υπόψη την έναρξη της παραγράφου και τα σημεία στίξης.

Αυξήστε το πρώτο γράμμα κάθε λέξης

Με το δωρεάν εργαλείο μετατροπής γραμμάτων μπορείτε να εφαρμόσετε τη λειτουργία αύξησης των πρώτων γραμμάτων κάθε λέξης στο εισαγόμενο κείμενο. Απλώς εισάγετε το κείμενο στην περιοχή κειμένου και κάντε κλικ στο κουμπί κεφαλαίων γραμμάτων.

Μετατροπή γραμμάτων μεικτής

Με αυτήν τη μέθοδο μπορείτε να εφαρμόσετε τη λειτουργία μετατροπής γραμμάτων σε εισαγόμενες προτάσεις με βάση ένα δυαδικό ή περιττό αριθμό γραμμάτων. Για παράδειγμα, σε ένα δυαδικό λέξη η λειτουργία μετατροπής γραμμάτων "ανάμεικτα" θα τροποποιηθεί σε "mIxAnO". Αντίστροφα θα τροποποιηθεί σε "MiXAnO". Πληκτρολογήστε το κείμενο και κάντε κλικ στο κουμπί μεικτής για να εφαρμόσετε αυτήν τη μέθοδο.

Δωρεάν εργαλείο μετατροπής γραμμάτων

Με το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο μετατροπής γραμμάτων Karcode μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα και εύκολα τα γράμματα στα κείμενά σας σε κεφαλαία ή πεζά γράμματα.

Μετατρέψτε γράμματα με το ΕΡΓΑΛΕΙΟ σε κεφαλαία και πεζά γράμματα

Μετατρέψτε πεζά γράμματα σε κεφαλαία γράμματα και κεφαλαία γράμματα σε πεζά γράμματα με το εργαλείο μετατροπής. Μετατρέψτε κεφαλαία ή πεζά γράμματα με τη μετατροπή online χαρακτήρων.

word counter sayac