Konvertering af bogstaver

Konverter bogstaver i tekster til store og små bogstaver

menu_open
Efterlad en kommentar
refresh
Kommentarer
Der er endnu ikke lavet nogen kommentarer

Konverter til store bogstaver

Du kan nemt konvertere små bogstaver til store bogstaver i tekster med konverteringsprocessen til store bogstaver. Bare indsæt din tekst i skriveområdet og klik på knappen til store bogstaver.

Konverter til små bogstaver

Du kan nemt konvertere store bogstaver til små bogstaver i tekster med konverteringsprocessen til små bogstaver. Bare indsæt din tekst i skriveområdet og klik på knappen til små bogstaver.

Konvertering af bogstaver i sætningformat

Du kan konvertere store bogstaver til sætningformat i den tekst, du skriver. Denne proces vil anvende forøgelse af store bogstaver med hensyntagen til starten af afsnittet og tegnsætning.

Forøg den første bogstav i hvert ord

Med det gratis bogstavkonverteringsværktøj kan du anvende operationen til at forøge de første bogstaver i alle ordene i den indtastede tekst. Indtast blot teksten i tekstområdet og klik på knappen til store bogstaver.

Konvertering af blandede bogstaver

Med denne metode kan du anvende operationen til konvertering af bogstaver i indsatte sætninger baseret på et binært eller ulige antal bogstaver. For eksempel i et binært ord vil konverteringsoperationen af bogstaver "blandet" blive ændret til "bLaNdEt". Omvendt vil det blive ændret til "BLaNdEt". Indtast teksten, og klik derefter på knappen til blandede for at anvende denne metode.

Gratis bogstavkonverteringsværktøj

Med det gratis online bogstavkonverteringsværktøj Karcode kan du hurtigt og nemt konvertere bogstaverne i dine tekster til store eller små bogstaver.

Konverter bogstaver med VÆRKTØJ til store og små bogstaver

Konverter små bogstaver til store bogstaver og store bogstaver til små bogstaver med konverteringsværktøjet. Konverter store eller små bogstaver med online konvertering af tegn.

word counter sayac